top of page
IMG_0603.JPG

In het coachingstraject werken we samen aan jouw geestelijke ontwikkeling en bouwen we aan een sterk fundament dat jou helpt in het versterken van jouw persoonlijke relatie met God. Geleid worden door de bovennatuurlijke kracht van God is beschikbaar voor iedereen.

Ik ben geen coach die door de juiste vragen jou het antwoord laat bedenken. Met goede vragen is niks mis. Maar we willen ons juist laten leiden door de heilige geest en niet door onszelf. God overziet alles en weet wat je nodig hebt, dit overstijgt vaak onze eigen plannen en ideeën. Hij wilt tegen iedereen spreken, ook tegen jou. 

Een persoonlijke relatie met God, vertrouwen op zijn leiding en zijn stem kunnen verstaan: het klinkt zo mooi. Maar hoe doe je dat nou?

 

Wanneer de wereld, onze eigen gedachten en trauma's luid zijn en de neiging hebben te overheersen, dan kan God ver weg voelen. Om zijn stem te kunnen verstaan, in de chaos van onze gedachten en angsten, deze te herkennen en erop te leren vertrouwen dient er eerst een relatie te zijn. Vaak staat er iets tussen ons en God in wat deze relatie blokkeert of bemoeilijkt. Dit kunnen je eigen gedachten, overtuigingen en dingen zijn die je hebt meegemaakt zijn. Het kan ook zijn dat geestelijke krachten (uit bijvoorbeeld je familielijn) het je moeilijk proberen te maken en je weg willen houden bij God. 

 

Wanneer er nog geen fundament is waar je op terug kan vallen dan kan het moeilijk zijn om de connectie met God (terug) te vinden en zijn stem te herkennen. Hier gaan wij samen aan werken.

Ik werk los van religie. God laat zich niet in een hokje stoppen. De geest van God spreekt op een unieke manier tegen ieder van ons. Dit betekent dan ook dat de bouwstenen die we stapsgewijs zullen neerleggen voor iedereen inhoudelijk een andere toepassing kunnen hebben. Samen met jou ben ik tijdens onze sessies afgestemd op de heilige geest. Wat God wil openbaren is leidend. Ik help je om te leren vertrouwen op zijn stem en deze te herkennen.

We zijn direct bij de start, via God, geestelijk met elkaar verbonden. Dit betekent dan ook dat gebed een krachtige geestelijke tool is wanneer we beide onze ogen op hem gericht hebben, want via hem zijn we geestelijk verbonden en blijft de lijn zuiver. Tijdens het gehele traject ben ik dan ook een biddende coach voor jou.

Praktisch

De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis in Voorthuizen of online. Ik woon in het buitengebied van Voorthuizen, naast het bos. Maak voor of na de sessie vooral dan ook even een wandeling door het bos om alles even te laten landen wat er tijdens onze sessie is besproken en heeft plaatsgevonden. 

 

De prijs bedraagt €975 (incl. btw) voor het gehele traject. Je kunt in termijnen betalen. We ontmoeten elkaar vijf keer, waarbij een sessie gemiddeld anderhalf uur duurt. Bij de start ontvang je een digitaal document met materiaal om tussen de sessies door mee aan de slag te gaan. En natuurlijk ook om na het traject op terug te kunnen vallen. Tussendoor ben ik bereikbaar voor vragen en gebed. 

Wanneer je het fijn vindt om met anderen te verbinden die ook bezig zijn met hun persoonlijke wandel met God, dan ben je van harte welkom in de online community op discord.

 

Heb je vragen of vraag je je af of dit traject iets voor jou is, neem dan gerust contact op. Ik plan graag samen met jou een vrijblijvend intake gesprek in.

When my heart is overwhelmed;
Lead me to the rock that is higher than I.

Psalm 61:2

bottom of page