top of page
IMG_0603.JPG

Begeleidt traject

Vanaf 1 oktober heb ik 5 plekken beschikbaar in een persoonlijk coachingstraject. In dit coachingstraject werken we samen aan jouw geestelijke ontwikkeling en bouwen we aan een sterk fundament dat jou helpt in het versterken van jouw persoonlijke relatie met God.

Ik ben geen coach die door de juiste vragen jou het antwoord laat bedenken. Met goede vragen is niks mis. Maar we willen ons juist laten leiden door de heilige geest en niet door onszelf. God overziet alles en weet wat je nodig hebt, dit overstijgt vaak onze eigen plannen en ideeën. 

Een persoonlijke relatie met God, vertrouwen op zijn leiding en zijn stem kunnen verstaan: het klinkt zo mooi. Maar hoe doe je dat nou?

 

Om de stem van God te kunnen verstaan en te leren vertrouwen op hem dient er eerst een relatie te zijn.

 

Vaak staat er iets tussen ons en God in wat deze relatie blokkeert of bemoeilijkt. Dit kunnen geestelijke krachten zijn maar ook je eigen gedachten, overtuigingen en dingen die je hebt meegemaakt. Wanneer er nog geen fundament is waar je op terug kan vallen dan kan het moeilijk zijn om de connectie met God (terug) te vinden.

 

Ik werk los van religie. God laat zich niet in een hokje stoppen. De geest van God spreekt op een unieke manier tegen al zijn kinderen. Dit betekent dan ook dat de bouwstenen die we stapsgewijs zullen neerleggen voor iedereen inhoudelijk een andere toepassing kunnen hebben. Samen met jou ben ik tijdens onze sessies afgestemd op de heilige geest. Wat God wil openbaren is leidend. Ik help je om te leren vertrouwen op zijn stem en deze te herkennen.

We zijn direct bij de start, via God, geestelijk met elkaar verbonden. Dit betekent dan ook dat gebed een krachtige geestelijke tool is wanneer we beide onze ogen op hem gericht hebben, want via hem zijn we geestelijk verbonden en blijft de lijn zuiver. Tijdens het gehele traject ben ik een biddende coach voor jou om je geestelijke te ondersteunen.

When my heart is overwhelmed;
Lead me to the rock that is higher than I.

Psalm 61:2

bottom of page