top of page
IMG_0603.JPG

Een persoonlijke relatie met God, vertrouwen op zijn leiding en zijn stem kunnen verstaan: het klinkt zo mooi. Maar hoe doe je dat nou?

Wanneer de wereld, onze eigen gedachten en trauma's luid zijn en de neiging hebben te overheersen, dan kan God ver weg lijken. Dat is niet zo, maar iets anders houdt je vaak (nog) in zijn greep. Om zijn stem te kunnen verstaan, in de chaos van onze gedachten en angsten, deze te herkennen en erop te leren vertrouwen dient er eerst een relatie te zijn. Soms staat er iets tussen ons en God in wat deze relatie blokkeert of bemoeilijkt. Dit kunnen je eigen gedachten, overtuigingen en dingen zijn die je hebt meegemaakt zijn. Het kan ook zijn dat geestelijke krachten (uit bijvoorbeeld je familielijn) het je moeilijk proberen te maken en je weg willen houden bij God. Een geestelijk leven leiden is overigens op zichzelf al een uitdaging in deze wereld. Maar het is er voor iedereen.

Belangrijk om te weten: God laat zich niet in een hokje stoppen. Er is geen methode,  programma of formule die ik jou kan of mag aanleren. Ik help je geestelijk onder leiding van de heilige geest bij de voedingsbodem en het minder laten worden van het 'zelf', zodat hij meer kan worden

God overziet alles en weet wat je nodig hebt, dit overstijgt vaak onze eigen plannen en ideeën. Wat God wil openbaren is leidend. Ik help je om te leren vertrouwen op zijn stem en deze te herkennen. Hij wilt tegen iedereen spreken, ook tegen jou. 


Tijdens het gehele traject ben ik een biddende coach voor jou.

Praktisch

De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis in Voorthuizen of online. Ik woon in het buitengebied van Voorthuizen, naast het bos. Maak voor of na de sessie vooral dan ook even een wandeling door het bos om alles even te laten landen wat er tijdens onze sessie is besproken en heeft plaatsgevonden. 

 

De prijs bedraagt €975 (incl. btw) voor het gehele traject. Je kunt in termijnen betalen. We ontmoeten elkaar vijf keer, waarbij een sessie gemiddeld anderhalf uur duurt. Bij de start ontvang je een digitaal document met materiaal om tussen de sessies door mee aan de slag te gaan. Denk hierbij aan overdenkingen en meditaties, ter inspiratie voor jouw wandel met God. Tussendoor ben ik bereikbaar voor vragen en gebed. 

Wanneer je het fijn vindt om met anderen te verbinden die ook bezig zijn met hun persoonlijke wandel met God, dan ben je van harte welkom in de online community op discord.

 

Heb je vragen of vraag je je af of een traject iets voor jou is, neem dan gerust contact op. Ik plan graag samen met jou een vrijblijvend intake gesprek in. Neem hiervoor contact met mij op via email. Ook voor andere vragen kun je bij mij terecht via email.

 

email: info@petrahofman.com 

When my heart is overwhelmed;
Lead me to the rock that is higher than I.

Psalm 61:2

bottom of page