top of page
IMG_9125.JPG

Over mij

Al op jonge leeftijd had ik spirituele ervaringen. In mijn pubertijd werd het rustiger, maar in het bedrijfsleven kwam het heel snel terug. Daar vergaderde ik over strategieën, maar voelde ik wat er écht aan de hand was bij de mensen om mij heen. Ik kon er niet meer omheen. En wilde met mensen werken op een dieper en geestelijk niveau. In de afgelopen jaren onderging ik een spirituele zoektocht. Ik reisde de wereld over, leerde vele meditatietechnieken en gaf jarenlang energetische behandelingen en les in reiki. Ik zocht naar blijvende verlossing en verlichting. Maar raakte mijzelf juist kwijt. Alles leek maar tijdelijk te werken. Ik raakte depressief en kwam terecht in een web waar ik niet meer uit leek te komen.

 

Op een dag was het zo donker, dat ik bijna geen adem meer kon halen. Dat was de dag waarop, na jarenlang zoeken, de ‘ware bron’ bij mij doorbrak. In een enkel moment van volledige overgave aan Jezus, brak de hemel voor mijn ogen open. Het donker werd van mij afgenomen en maakte plaats voor diepe innerlijke vrede. Dat gevoel heeft mij sindsdien nooit meer verlaten. Vanaf dat moment ontvang ik meerdere openbaringen en zijn mijn ogen, voor de geestelijke wereld verder geopend. Dit heeft niet alleen mijzelf, maar ook mijn werk voorgoed veranderd. 

In een sessie kunnen we niks forceren en laten we ons volledig leiden door de heilige geest. Mijn ervaring is dat de sessies vaak gaan wat er op dat moment blokkeert in onze relatie met God. Het is aan God wat er geopenbaard mag worden. Om je op weg te helpen en de weg vrijer te maken. Zodat je zelf gedragen mag worden door iets dat veel groter is dan wijzelf. Steeds meer kunnen leven in overgave aan God.

 

Overgave aan de bovennatuurlijke kracht van God en de liefde die hij IS kan onwennig en spannend voelen op het begin. Je bent welkom bij mij met je angst en je weerstand. En voel je dan ook vrij om mij een mailtje te sturen met je verhaal. Ik luister graag naar je. 

Mijn werkwijze

Ken je dat? Dat gevoel van altijd op zoek zijn? Naar healing. Negatieve denk- en gedragspatronen, die zich maar blijven herhalen. Gevoelens van leegte en zwaarte ondanks dat je alles 'hebt'. Je zoekt en zoekt. Je gaat een laagje dieper en nóg een laagje dieper. Met meditatie, reiki, ayahuasca, plantmedicijnen en noem maar op. Tijdens die zoektocht ontvang je een klein stukje licht, maar verlies je ook iets: een stukje van jezelf. Daardoor blijf jij gevangen. En raak je jezelf juist kwijt. Steeds verder verwijderd van de waarheid en opengezet voor verkeerde krachten.

Jarenlang beoefende ik reiki. Dat werkte heel ontspannend, maar nam geestelijke krachten, die we soms met ons meedragen, niet weg. Misschien herken je het wel: een gevoel van leegte, somberheid of vastzitten. Ik bestrijd dat donker met het licht van God. Niet vanuit religie maar vanuit een persoonlijke én levende relatie met God. Dat doe ik trouwens niet alleen, maar met jou samen. Waarbij we steeds weer mogen leren in overgave aan God te leven.

 

Het is aan God wat er geopenbaard mag worden in een sessie. Neem voor het inplannen van een sessie contact op per email: info@petrahofman.com 

IMG_0603.JPG

When my heart is overwhelmed;
Lead me to the rock that is higher than I.

Psalm 61:2

bottom of page