top of page
IMG_9125.JPG

Over mij

Al op jonge leeftijd had ik spirituele ervaringen. In mijn pubertijd werd het rustiger, maar in het bedrijfsleven kwam het heel snel terug. Daar vergaderde ik over strategieën, maar voelde ik wat er écht aan de hand was bij de mensen om mij heen. Ik kon er niet meer omheen. En wilde met mensen werken op een dieper niveau. Vanaf mijn 27e zet ik mijn gaven dan ook in om mensen te helpen.

 

In de afgelopen jaren onderging ik een spirituele zoektocht. Ik reisde de wereld over, leerde vele meditatietechnieken en gaf jarenlang energetische behandelingen en les in reiki. Ik zocht naar blijvende verlossing en verlichting. Maar raakte mijzelf juist kwijt. Alles leek maar tijdelijk te werken. En ik raakte depressief. Op een dag was het zo donker, dat ik bijna geen adem meer kon halen.

 

Dat was de dag waarop, na jarenlang zoeken, de ‘ware bron’ bij mij doorbrak. In een enkel moment van volledige overgave, brak de hemel voor mijn ogen open. Het donker werd van mij afgenomen en maakte plaats voor diepe innerlijke vrede. Dat gevoel heeft mij sindsdien nooit meer verlaten. Vanaf dat moment ontvang ik meerdere openbaringen en zijn mijn ogen, voor de geestelijke wereld verder geopend. Dit heeft niet alleen mijzelf, maar ook mijn werk voorgoed veranderd. Ik sta voor een persoonlijke relatie met God. Los van religie.

Mijn boodschap? Stop met zoeken. De verlossing en antwoorden liggen juist heel dichtbij. 

 

In een sessie zie en hoor ik in de geest wat er op dat moment geopenbaard mag worden. Om je op weg te helpen en de weg vrijer te maken. Zodat je zelf gedragen mag worden door iets dat veel groter is dan wijzelf.  

 

Overgave aan de bovennatuurlijke kracht van God kan onwennig en vreemd voelen op het begin. En toch is het juist dan, wanneer God je ten diepste kan transformeren naar je ware zelf en vrij kan maken van dat wat jou blokkeert of in zijn greep houdt. Uit je hoofd en naar je hart.

Mijn werkwijze

Ken je dat? Dat gevoel van altijd op zoek zijn? Naar healing. Negatieve denk- en gedragspatronen, die zich maar blijven herhalen. Gevoelens van leegte en zwaarte ondanks dat je alles 'hebt'. Je zoekt en zoekt. Je gaat een laagje dieper en nóg een laagje dieper. Met meditatie, reiki, ayahuasca, noem maar op. Tijdens die zoektocht ontvang je een klein stukje licht, maar verlies je ook iets: een stukje van jezelf. Daardoor blijf jij gevangen. En raak je jezelf juist kwijt.

Jarenlang beoefende ik reiki. Dat werkte heel ontspannend, maar nam geestelijke krachten, die we soms met ons meedragen, niet weg. Misschien herken je het wel: een gevoel van leegte, somberheid of vastzitten. Door een traumatische gebeurtenis, familielijn of spirituele ervaring, waarbij het donkerte ongemerkt je energieveld is ingeslopen. Soms is er een innerlijk weten dat het niet van jou is, maar ben je jezelf er toch mee gaan identificeren. Ik bestrijd dat donker met het licht van God. Niet vanuit religie maar vanuit een persoonlijke relatie met God. Dat doe ik trouwens niet alleen, maar met jou samen. 

Ik zie welke krachtenvelden er in of om jou heen werkzaam zijn. Wat jou blokkeert. Dit kunnen geestelijke krachten zijn die helemaal niet van jou zijn. Deze energieën kunnen jou in negatieve emoties of denk- en gedragspatronen vasthouden. Ze leggen als het ware een sluier over jouw ziel heen. Ze houden je weg bij innerlijke vrede en het ware licht. In een 1:1 sessie schijnen we licht op dit donker. Met God als mijn bron krijg ik via horen en zien informatie voor jou door. Daar komen inzichten en boodschappen uit, waar jij mee verder kunt.

Soms is één sessie al voldoende. Dit is per persoon verschillend. Het is aan God wat er geopenbaard mag worden in een sessie en ook ons hart speelt een rol, soms heeft het tijd nodig om de transformatie toe te laten.

 

Om volledig los te komen van het oude en het nieuwe te verankeren zijn een paar sessies in sommige gevallen aan te raden. Na een sessie vindt er vaak een integratieperiode van 4 tot 12 weken plaats, maar je mag natuurlijk altijd eerder komen wanneer jij daar behoefte aan hebt.  

Klik hier om jouw afspraak te boeken.

IMG_0603.JPG

When my heart is overwhelmed;
Lead me to the rock that is higher than I.

Psalm 61:2

bottom of page