top of page
IMG_9125.JPG

Over mij

Al op jonge leeftijd had ik spirituele ervaringen. In mijn pubertijd werd het rustiger, maar in het bedrijfsleven kwam het heel snel terug. Daar vergaderde ik over strategieën, maar voelde ik wat er écht aan de hand was met mijn teamleden. Ik kon er niet meer omheen. En wilde met mensen werken op een dieper niveau. Vanaf mijn 27e zet ik mijn gaven dan ook in om mensen te helpen.

 

In de afgelopen jaren onderging ik een spirituele zoektocht. Ik reisde de wereld over, leerde vele meditatietechnieken en gaf jarenlang reiki. Ik zocht naar blijvende verlossing en verlichting. Maar raakte mijzelf juist kwijt. Alles leek maar tijdelijk te werken. En ik raakte depressief. Op een dag was het zo donker, dat ik bijna geen adem meer kon halen.

 

Dat was de dag waarop, na jarenlang zoeken, de ‘ware bron’ bij mij doorbrak. In een enkel moment van volledige overgave, brak de hemel voor mijn ogen open. Het donker werd van mij afgenomen en maakte plaats voor diepe innerlijke vrede. Dat gevoel heeft mij nooit meer verlaten.

 

Vanaf dat moment ontvang ik meerdere openbaringen en zijn mijn ogen, voor de geestelijke wereld om ons heen, geopend. Dit heeft niet alleen mijzelf, maar ook mijn werk voorgoed veranderd.

 

Mijn boodschap? Stop met zoeken, want innerlijke vrede ligt heel dicht bij jezelf. Niet op Bali of een peperdure retreat. Nee, healing zit in jou. Het is er voor iedereen.

Mijn werkwijze

Ken je dat? Dat gevoel van altijd op zoek zijn? Naar healing. Voor negatieve denk- en gedragspatronen, die zich maar blijven herhalen. Of voor gevoelens van leegte, depressiviteit of verdriet. Je zoekt en zoekt. Je gaat een laagje dieper en nóg een laagje dieper. Met meditatie, reiki, ayahuasca, noem maar op. Tijdens die zoektocht ontvang je een klein stukje licht, maar verlies je ook iets: een stukje van jezelf. Daardoor blijf jij gevangen. En raak je jezelf juist kwijt. Bij mij stopt dat zoeken.

Jarenlang beoefende ik reiki. Dat werkte heel ontspannend, maar nam de donkere energie, die we soms met ons meedragen, niet weg. Misschien herken je het wel: een gevoel van leegte, somberheid of vastzitten. Door een traumatische gebeurtenis, familielijn of spirituele ervaring, waarbij het donkerte ongemerkt je energieveld is ingeslopen. Ik bestrijd dat donker met licht. Dat doe ik trouwens niet alleen, maar met jou samen.

Ik zie welke krachtenvelden er in of om jou heen werkzaam zijn. Donkere energieën die jou in negatieve emoties of denk- en gedragspatronen vasthouden. Die energieën leggen als het ware een sluier over jouw ziel heen. Ze houden je weg bij innerlijke vrede en het ware licht. In een 1:1 sessie benoem ik dat donker. Met God als mijn bron krijg ik via horen en zien informatie voor jou door. Daar komen inzichten en boodschappen uit, waar jij mee verder kunt. 

Ik werk bewust niet met trajecten. Dat betekent dat één sessie soms al voldoende is. Om de (nieuwe) bestaansgrond beter te verankeren kunnen een paar sessies prettig zijn. Na een sessie vindt er vaak een integratieperiode van 4 tot 12 weken plaats, maar je mag natuurlijk altijd eerder komen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Stop met zoeken, vind jezelf: klik hier om jouw afspraak te boeken.

6e7cd19b-a99b-41a1-abaa-dd416557c25e.JPG

When my heart is overwhelmed;
Lead me to the rock that is higher than I.

Psalm 61:2

bottom of page