top of page
6e7cd19b-a99b-41a1-abaa-dd416557c25e.JPG

Mijn werkwijze

Ken je dat? Dat gevoel van altijd op zoek zijn? Naar healing. Voor negatieve denk- en gedragspatronen, die zich maar blijven herhalen. Of voor gevoelens van leegte, depressiviteit of verdriet. Je zoekt en zoekt. Je gaat een laagje dieper en nóg een laagje dieper. Met meditatie, reiki, ayahuasca, noem maar op. Tijdens die zoektocht ontvang je een klein stukje licht, maar verlies je ook iets: een stukje van jezelf. Daardoor blijf jij gevangen. En raak je jezelf juist kwijt.

Jarenlang beoefende ik reiki. Dat werkte heel ontspannend, maar nam geestelijke krachten, die we soms met ons meedragen, niet weg. Misschien herken je het wel: een gevoel van leegte, somberheid of vastzitten. Door een traumatische gebeurtenis, familielijn of spirituele ervaring, waarbij het donkerte ongemerkt je energieveld is ingeslopen. Soms is er een innerlijk weten dat het niet van jou is, maar ben je jezelf er toch mee gaan identificeren. Ik bestrijd dat donker met het licht van God. Niet vanuit religie maar vanuit een persoonlijke relatie met God. Dat doe ik trouwens niet alleen, maar met jou samen.

Ik zie welke krachtenvelden er in of om jou heen werkzaam zijn. Dit kunnen geestelijke krachten zijn die helemaal niet van jou zijn. Energieën die jou in negatieve emoties of denk- en gedragspatronen vasthouden. Die energieën leggen als het ware een sluier over jouw ziel heen. Ze houden je weg bij innerlijke vrede en het ware licht. In een 1:1 sessie schijnen we licht op dit donker. Met God als mijn bron krijg ik via horen en zien informatie voor jou door. Daar komen inzichten en boodschappen uit, waar jij mee verder kunt. 

Ik werk bewust niet met trajecten. Dat betekent dat één sessie soms al voldoende is. Dit is per persoon verschillend. Om volledig los te komen van het oude en het nieuwe te verankeren zijn een paar sessies in sommige gevallen aan te raden. Na een sessie vindt er vaak een integratieperiode van 4 tot 12 weken plaats, maar je mag natuurlijk altijd eerder komen wanneer jij daar behoefte aan hebt.  

Stop met zoeken, vind jezelf: klik hier om jouw afspraak te boeken.

Voor het maken van een afspraak kun je rechtsreeks contact met mij opnemen of via de online agenda zelf jouw sessie inboeken. Je kunt kiezen voor de locatie Amsterdam of Voorthuizen. 

Telefoonnummer: 0648790183 (whatsapp)

Email: info@petrahofman.com

bottom of page